Aliisa

Aliisa on salanimi nuorelle neidille, joka halusi aloittaa blogin pitämisen. Hän kokeilee kirjoittamista äidin valvovan silmän alla. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Keino tekoiset langat totta vai tarua?

Keino tekoisten lankojen kysymys lukioille kun te varmaan
osaatte niin te voitte kirjoittaa mulle onko totta vai tarua.:)
ei sen kummoista kun vaan te teidätte varmaan mikä on
keino tekoinen lantgas.

7 kommenttia:

  1. Hmm, mielenkiintoinen kysymys. Tarkoitatkohan jostain muusta, kuin luonnonkuidusta tehtyjä lankoja vai ihan muita lankoja. Mutta jostain muusta kuin luonnonkuidusta tehdyt langat ovat keinokuituisia, joten keinotekoiset... Varmaankin ne ovat totta :)

    T: Äiti

    VastaaPoista
  2. Todellakin mielenkiintoinen kysymys. Periaatteessahan kaikki langat ovat keinotekoisia. On sama mitä kuitua lanka on, se on silti keinotekoinen. Lankaa kun ei kasva puusta, maasta, eikä yksikään eläin kasvata karvana valmista lankaa.

    Keinotekoiset langat ovat siis totta. :)

    VastaaPoista
  3. Keinotekoiset langat eli tekokuitulangat ovat metka juttu. Niillekin on omat hyvät käyttötarpeensa. Sisareni on allerginen villalle, eikä voi käyttää villavaatteita. Onneksi on luonnonkuitujen lisäksi tekokuitua myös lankana ja hänkin saa tekokuitu-villasukat jalkaansa! Tekokuitulanka voi olla myös hyvin kaunista. Olen neulonut tekokuitulangasta iltalaukun ja sitä on paljon ihailtu, sen langan vuoksi. Että ihan otta ne tekokuitulangat ovat. Hauska kysymys!

    VastaaPoista
  4. voi rassua sisaresi kanssa kun on allergia mutta se vastaus on oikein :).

    VastaaPoista
  5. Keino tekoiset langathan ovat ainoita lankoja, joita oikeasti on olemassa ;) Kehrääminen on yksi keino tehdä lankaa. Sen minä olen aina halunnut oppia, mutta taito puuttuu toistaiseksi. Mutta opeteltavien asioiden listalla on.

    VastaaPoista